roligaste xD

Sitter och gör Home ec med Elise, vi var trötta på det så vi börja leta efter lite saker på youtube och så hittade vi detta. Asså gud vad man skrattar det är helt sjuuukt!! Titta på den snälla, ni kommer ha ont i munnen efteråt för att ni skrattat så mkt ^^.
När ni ser den vita katten där det står, the voices are telling me to kill you... Thats Elise
Den där katten spelar Jenga och det står, fuck this shit... Thats Me !!

bilder till polyvore



ont i knät

Var inte i skolan idag pga mitt cp-knä... Har typ legat i min säng och soffan hela dan, ÅÅH VA KUL!! Jag känner mig helt äcklig också!
Asså omg pinsammaste saken. Jag sitter i soffan och typ äter gifflar, helt osminkad och torr i ansiktet (kan inte hitta min kräm ><), har på mig mina "väldigt vackra" mjukisar och kofta + att mitt hår är helt katastrof!! Är smutisigt och uppsatt i en helt misslyckad toffs. Så kommer min bror hem... Med sin kompis (Hamburgaren, alla som vet fattar vem d e)... Så sitter jag där helt tjock och bah : "du driver med mig jacob". Av alla dagar som han kunde dragit med honom hem så var han tvungen att välja idag då jag ser ut som värsta miffot. TACK!!
Jag gillade honom förut och så och det verkad som om han gillade mig tbx förut och jag har funderat på om jag skulle plocka upp det igen liksom, men sen så fick han flickvän och allt men jaja, man kan ju iaf se lite fräsch och snygg ut!! Men nej, Life sucks sometimes..
pallar inte skriva mer nu ><
Lägger in min favvo låt just nu :D, helt fantastiskt vacker!! Skit i videon, den suger, lyssna bara på låten :)
 

Hata gult

tjohej!!

Jag har värsta sugarrush just nu xD allt påskgodis liksom.. ^^
kommer typ crasha imorn WOHOO!! Iaf, ska springa i Ågesta imorn... O.o??? Vet att jag är smart "like that"!! Kommer vara helt seg och typ må dåligt så ska man springa 4km... men mina ipod hörlurar suuger så man kan lixom inte springa i dom för då ploppar de ut!! Stör mig på det.

HAHA, har kommit på en sak (asså it's not funny but still i write hahha?? O.o whats up with that?), jag passar INTE i gult!!
Vet värsta grejjen!? Iaf, jag passar inte i det, tänkt er: Den finaste vackraste och mest underbara Louise i hela universum passar inte i gult! Därför gillar jag inte påsk... Alla har gult på sig förutom jag! Det är värsta fina sommar färgen och så ser jag ut som ett mongo i det!! Så idag har jag haft på mig mina favvo jeans, en vit kofta som jag hade på skolavslutningen förra året, en korall/orange tröja och min sjal ifrån Indien :) låte bra vah!!??
men inget gult... Crap..

Aja fattar ändå inte grejen, vi firar att Jesus dog, och att han föds?? Man kan väl bestämma sig liksom, ska vil tycka om honom eller inte?? Asså ok jag vet det är en MASSA saker där imellan som antagligen skulle kunna förklara allt det där men just nå så tycker jag så här:
"care face lixom!"
Men nu sätter jag på Regina Spektor så att jag kan lugna ner mig!! Gud jag är alldeles för hyper :'(

Natti natti :) pussar!! <333
BTW, lånade ut min twilight bok till kusinen :)
hehe Christine, brake my copy, i brake your neck ok?
luv you! <3

Påsklov...

ibland hatar jag lov... Har alldrig nån att vara med.
Allt slutar med att jag spenderar hela mina dagar med min pappa.. Skit kul asså.
Visst, inte som om jag tycker illa om min pappa men shit liksom, man borde ju ha ett liv?

Har skrivit en ny låt på gitarr x), shit happens när man har väldigt mkt fritid :P.
Sen så ritade jag en ny lite teckning eller vafan man ska kalla det O.o

En blev i färg och den andra i svart-vitt. Jag skannade in den i datan :) så ritade jag lite på en bara, inte 100% färdig men nästan :D, fin va?? I love love love it iaf!! <3




Men jag ska nog ut och springa lite med pappa nu x). 3,4 km here i come! Är inte helt gla över detta, har inte sprungit sen ja venne, i sommras?? Nee typ iaf i september??
Jaja, får se hur det går..
Men hoppas att min twilight dvd kmr imorn, annars kmr jag nog gråta!! :'(
And Flav, about playing our song at the end of year, not gonna happen... Sorry!!

RSS 2.0