Snart slut

Hela lovet har jag typ slappat, men nu i slutet av lovet när det knappt finns någon tid kvar, så kommer jag på att jag har en massa saker att göra!!! ><
Jag måste göra klart mitt blid projekt, samt träna till So + No prov -.-
wtf?
Juste! Jag ska ju köpa present till Lovisa också... Men jag hinner typ inte för först måste jag städa hemma och duscha och skit, sen så har jag dans... Typ =S, asså jag vet inte säkert om det är för det är ju lov. Men jag har inte kunnat gå på typ två veckor så ja e liite sur =(.
Fan att man aldrig ska ha tid till nått, jag vill inte stressa sönder mig såhär i slutet av lovet...

Fettisdagen

Hej hej!!

Hoppas ni ätit en semla idag :), enda dan på året som man kan äta en och inte få skuldkänslor.
Men jag gillar inte mandelmassa sådär jättemkt, och det finns semlor som har väldigt mkt mandelmassa, sjukt äckligt.
Jag brukar mest peta bort det och ge det till min bror och pappa :P.

Men idag var jag i Nacka Forum :D, köpte tre plagg från Vera Moda, sjukt bra affär och varje plagg var under 200kr, OMG-feeling much!!
Korallröda plagg fanns i varenda affär som jag gick in i, kommer nog bli ganska poppis i vår :), det är en av mina favoritfärger så jag blir bara lycklig av att få köpa en massa kläder i den färgen!! <3

Här är plaggen som jag köpte ifrån Vera Moda, en blå tröja och ett korallfärgat linne tsm med en kofta i samma färg:


Haha, jag kunde inte låta bli när jag såg ett par byxor ifrån NewYorker som var på rea, kosta 100kr xD, så jag köpte dom oxå <3. Var jobbigt att få en bra bild på dom men jag är iaf så sjukt trött på skinny jeans. Alla har dom och visst dom är väldigt snygga men snälla lixom , är det inte dax att man börjar använda andra slags byxor också? Så jag köpte ett par "Flared" jeans för 100kr dåra x). Väldigt fina, men till sommar kmr jag kanske klippa av dom så att de blir shorts ^^.

Oscars!

Heej!
Har suttit typ hela dagen och tittat på Oscars, pappsen var snäll och spelade inte den :P
Jag är så glad över att Kate Winslet vann bästa kvinnliga huvudroll, hon är en så fantastisk skådespelerska!!
Men jag har valt ut tre klänningar som jag tyckte var väldigt fina och sen en som bara får mig att må illa..

Best Dressed:

- Natalie Portman är så sjukt vacker i denna klänning, överlägset min favorit även fasst jag inte är ett så jättestort fan av rosa :P. Min Favvo!! Sen så är ju Natalie en av mina favorit skådisar också haha, det kanske hjälpte när jag skulle välja vilken jag tyckte mest om ^^

Andra och Tredje plats:

- Penelope Cruz är tidlöst vacker i denna 60år gamla klänning! Hade kanske varit min favorit om hennes år inte varit så fult. Ok, fult kanske är lite starkt men det ser lite för pojk-aktigt ut för att passa den fina prinsessklänningen.

-Kate Winslet kommer trea, efter att ha sett klänningen i kanske bara någon sekundd så hade jag bestämt mig för att jag älskade den. Väldigt elegant och den passar henne så himla bra! Kul att hon fick ta imot ett pris i en sån fin klänning, samma för Penelope som vann för kvinnlig biroll :)


- Om ni tittar på denna bild och tänker "Vart har jag sett henne förut?? Jag känner igen henne"
Häxan i Narnia... 'Nuff said...
Visst hon spelade i Micheal Clayton också men asså den rollen som jag känner igen henne från är Häxan i Narnia, och hon är ungefär lika snygg i denna "klänning" (om man kan kalla det för det) som hon var som Häxa.
Jag tycker att hon ser mest läskig ut i det blonda håret, röda läppar och tant klänning med en svart underdel som ser ut som någonting som jag kunnat sy ihop i slöjden. (haha jag menar att det är fult, tro inte att jag är bra på att sy ^^)
Lätt fulast på röda mattan, Sry Tilda..

Sportlov!!

Yaay! Äntligen sportloov!
Hmm... Asså helt ärligt så är jag inte ett sådär suuuperfan av en-veckors lov för ja.. Man hinner inte planera något stort och rätt som det är så är veckan slut och då måste man tbx till skolan helt ångestfull för att man inte gjort ett piss på sitt lov förutom att mögla framför på spåret och melodifestivalen tillsammans med pappa och en påse "vanilj jätten" i handen.

Jag vet, mitt liv är så intressant.. Nej men , visst man kan ju vara med kompisar och så, men på något sätt känns det lite som: "är jag inte med kompisarna hela dagarna endå?"
Om det nu är lov, borde jag inte göra något annorlunda då??? Kanske vara lite sj? Ha lite Me-time?
Äsh, jag vet inte, kanske låter dumt...
Men bara att höra hur min pappa ropar på mig att det nu är omröstningen i Lets Dance får mig att vilja sörga mitt lilla fattiga liv och hoppas att jag iaf råkar på NÅGOT roligt detta lov...

Hare bra , puss <33 and BB

Fredag! nej torsdag!! ... eller?

Haha, nästan hela dan har jag trott att det varit fredag! Blev fundersam när dom inte visade film i studentroom :S
ÅHH, mitt skrivbord dampar, vrf så seg liksom...
Men efter skolan ida så gick jag, elise och flavia till elise och åt kladdkaka. Heh, vi gick upp på hennes vind och åt. Det var kul men efter ett tag så hade vi uddkrig och då kom någon bitter gammal gubbe upp och klaga. Sjukt tråkig x)

Sitter och spelar lite på min gitarr (*host* ok kanske inte min), kom precis på en liten låt text på vägen hem, håller på att matcha den med några acord, det låter sjukt bra!! Yaay!!

Ska göra lite matte nu, har det + franska till imorn. Om nu michelle vill skicka vårat franska manus!!! Fan får lite lite LIIIITE PANIIIK!!! heh, ok asså jag är lite rädd för våran franska lärare så jag vill inte göra hnm sur O.o
Men hare bra, puss hej <3

Sjuk igen..

Asså guud jag fattar inte vad som är med mig! Jag blir sjuk, sen blir jag frisk, sen blir jag sjuk igen! Jag är lite trött på det -.-
Men det gick bra i Romme, jag har träningsvärk som fan nu...
Men jag åkte röda backen och jag har inte åkt skidor sen jag var nio år x), men det var av misstag haha, jag är duktig. Hade tänkt att jag skulle åka blå backen för jag ville inte överanstränga mig och köra rakt på med en röd backe. Hah, så börjar jag åka: "shit vad brant det är" hmm... Åker lite till: "ojoj, nu blire lite svårt här, shit där ramla jag nästan!!! Piss skida..." Sen så delar backen på sig. Två röda pilar åt ett håll och en annan röd åt ett annat: "Amen vafan, har jag åkt en röd backe hela tiden?? Det kallar jag skills!!
BUT WAIT!!! it's not over yet !!
Det fanns ju tre vägar att åka, så ja tog en som hette Åkes dröm. Stupid stupid me...
Håller på att åka den och tänker. "Jävlar asså, här vare isigt, kanske inte var ett så bra val detta". Sen så lite mer i slutet av backen: "Woaw!! Här gåre nerför asså, Bromsa!!". Haha, asså det gick ju bra, och jag såg sjukt pro ut :D. Men grejen var att Åkes dröm slutade som en svart backe typ O.O...
Cooool!

Men nu ska jag dra :), hare bra ! <33

Skidor imorn!

Hellu!

Imorn blire skidor! Gud jag är så nervös, har inte åkt sen jag var nio år... Och då vare bara i tre dagar typ :S
Killen som man gillar ska tydligen också åka såg jag idag ><, vafan har jag gjort för att förkäna detta? Tycker endå att det är lite orättvist..
Men det blir nog kul endå! Har bara åkt på nybörjar-backar förut så jag hoppas på att få mod till att åka på kanske en röd backe xD, eller om det finns en backe där imellan. Asså jag tror att det stavas Romme men jag är itne säker O.O.

En sak som jag inte är glad över är att jag måste vakna 5 imorn!! Ja.... på morgonen
Helt ofattbart, det finns inte liksom i mina tankekretsar att kunna vakna så tidigt...
Bussen går 6:30 och jag ska sitta i en buss full med folk ifrån min klass + min mentor. Heh.... Ska åka med Mr Earon, weel hello there Bob liksom.
Hmmmm... Vi är ju utanför skolan, undrar om jag får kalla honom Bob då :D, sjuukt kul assåw!!
Men nu ska jag göra lite annat, måste hitta mina täckbyxor till imorn
Romme here i come!!

Labreport

Hej hej!

Sitter och gör min labreport, Lovisa har skickat över hennes för att jag ska få lite hjälp. Känner mig helt dum i huvudet efter att ha läst hennes, det är bara inte rättvist att vissa ska vara så jävla smarta. Jag skulle göra mkt för att få vara så smart...
Sitter här som ett fjolligt VG-barn ><

Men iaf, jag snodde layouten ifrån min nu avlidne modeblogg x), jag tycker den är mkt finare än den förra och jag fixade kläderna ifrån en sida som heter Polyvore, väldigt kuuul!
Men nu borde jag nog fortsätta med min labreport /cry..

Skriver kanske igen lite senare! BB <3

RSS 2.0