Snart helg igen!

Äntligen är det snart helg igen!! Men jo visst är det ju fredag först ><, en fredag med franska som sista lektion. Ibland undrar man ju om människorna som sätter ihop ens schema e lite hjärndöda liksom... På onsdagar som är våran längsta dag då slutar vi med franska och matte... Sen på fredag har vi en sjukt sen lunch och sen franska som sista lektion. Tror dom att vi är typ super människor eller?? Inte undra på att lärarna klagar över att man måste vara mer aktiv... Man pallar ju inte när det är sent på dagen och man redan haft en massa jobbiga lektioner med sega lärare xO.

Sjukt bra tips:
Men i typ tisdas hade vi en jätteskön vikarie, men tydligen är hon lite konstig och tydligen har något imor judar O.o... Men hon hade några udda metoder liksom. Hon sa att vi skulle slappa oss igenom gymnasiet och sedan tyå gå några kurser på Lund eller Uppsala för man behöver inga bra betyg för att gå kurser. Sen så kan man ju söka till en skola i england och det enda de kommer att se är att man skaffat poäng på detta stora universitet i sverige. Så då kmr man in jag svär detta fungerar!!!
Om man nu har problem med skolan är ju detta en sjukt bra ide!! Men om man nu inte har problem så ska man nog satsa endå, att kunna saker och lära sig en massa är ju alltid nyttigt och det kommer vara bra att kunna dessa saker sen i livet men jaja. Våran vikarie hade ju klarat sig sjukt bra, hon jobbade inom juridik och sen blev hon partyplanner åt typ P'Diddy och Akon x). Lite coolt liksom!

Oj sjukt långt detta blev..
BB <3

The Offspring - Youre gonna go far kid
 

The Killers!!

Håller på att plugga till ett SO-prov ><, men just nu tar jag en pause för man säger ju att man ska göra det :)..
Me jag har seriöst hittat mitt favorit band! Dom heter the Killers x), lite annurlunda från d som jag brukar lyssna på, annars är det Shinedown, Volbeat och The Offspring som gäller liksom men nu jävlar! The Killers FTW säger jag bara!
 
Här är bandet, ganska gammal bild tror jag nog men jag tyckte den var lite gullig :)


Haha, något annat som är gulligt med detta band är deras sångare xD, ni får säga vad ni vill men jag tycker han är HOT!!! Jag började lyssna på bandet för några år sedan när jag hörde "When you were young" för första gången. Det är nog en av mina älsklings låtar just nu x). Men min favvo ifrån deras nya platta Day and Age är nog "A Dustland Fairytale" Ska lägga in youtube filmen, serriöst den är bara så otroligt fin. Men visst de kan göra några riktigt sugiga låtar, men när de väl får till det då jävla äger dom! Förresten vet jag inte hur jag lyckades skriva såhär fint bredvid bilden O.o..




ja venne


Ok jag måste bara se Memoirs of a geisha, helt sjukt att jag inte sett den än!!
Men nu måste jag tbx till läxorna, har so prov på torsdag så jag får inte sitta framför datan längre x)

BB <33

Dance


Dance by Teresia ♪♫

ska bara se så att detta fungerar O.o

RSS 2.0