music presentation :O

Haha, att jag och flavia inte spydde idag var helt sjukt.
Hade våran music presentation (ja vet, så himla många bryr sig) och om jag inte får MVG så kmr jag personligen att riva av huvudet på mannen som kallar sig våran musik lärare.
Skrev en hel låt (eller ok, alla hjälpte till) och jag jobbade skit hårt för att få den att bli bra och visst om vi hade fått träna lite mer med trummorna så skulle det kanske gått bättre men annars ägde vi ju skiten ur alla andra!
Var helt sjukt nervös över att sjunga men det gick typ bra, kändes lite falskt just en gång men man kan inte begära mer så sjukt nervös som jag var.
*håll tummarna* för MVG!

makeover

jo, om nu den personen som råkat snubbla på min blogg idag tyckt att min sida var ganska fin så ska jag säga (tack såklart -.-) att jag precis gjort om den ^^. Försöker komma på en rolig header men det tar lite tid, så just nu får jag nöja mig med fjårtis headern liksom... ><
Försöker byta profilbild men den (sidan) e sjukt seg ... Inte så kul, jag vill byta till denna bild
snygg vah?

Yes! Äntligen får man geeka loss lite!

Äntligen!
Nu har jag sett Star Trek filmen, fan vad glad jag är :D. Det bara sprutar med glädje runt om kring mig, är självaste regnbågen! De är en sån sjuk befrielse att värkligen få släppa allt och sätta sig i en mörk bio salong och skrika (inte rakt ut dåra), "SHIT SHIT DET ÄR JU SULU!!!" XD
Att få släppa loss den där lilla World of Warcraft/ Final fantasy/ "Jag har sju sesonger av Star Trek voyager och har sett alla minst tre gånger nörden som ligger gömd under sminket och kläderna och leendet. Man kan lixom inte gå runt hela tiden (som vissa O.o) och vara värsta nörden, iaf inte jag. För då skulle ju ögonblick som dessa inte bli så himla speciella x).
Jag är iaf överlycklig och tyckte att filmen var sjukt bra, kan endå förstå att Lovisa inte vilje följa med och se. Man måste lixom ha blivit påtvingad varje söndag under typ tre år att titta på MINST tre avsnitt Star Trek, eller flytta till USA och dom enda filmerna som man har är Star Wars.
Stolt nörd är jag iaf (just nu) och filmen var sjukt bra, asså in love, skulle kunna se den 100 gånger, är en naturall high ska jag bara säga.

Shit jag vad blabbar på ><, tyckte endå att Spock var bäst (Syler från Heroes), jävligt najsig asså. Men affischen var snygg så den lägger jag upp.
God natt, eller jag ska iaf sova nu ^^.
BB <3

New moon poster!

Nu har den äntligen kommit!



Nå vad tycks? Blev inte allt som jag hade hoppats på :S, tycker det är lite konstigt att alla är i bild samtidigt och så...
Tycker att dom borde haft nått mer som representerade boken i postern. Hah, och inga volturi klocktorn, och inge "cliff juping", lite besviken blir man ju. Själv tycker jag att vissa "fan-made posters" blev 100 gånger bättre och att detta kmr se lite skummt ut när man gör den till sto poster liksom.

aja, you can't get it all, ska ändå gå och se den men Flavia, Alma och antagligen Frida ^^.
INTE elise... Efter hur det blev när vi såg Twilight så är jag inte så 100 över att återuppleva det...

studsmatta

Hejhej!!

Har varit ute och hoppat studsmatta med Lovisa och Elise efter skolan idag ^^, tog typ 100 eller mer bilder :P, mest på när Lovisa attakerade mig och Elise. Men jag är fett avundsjuk på Elise, hon är ju sjukaste modellen, vi tog typ 20 bilder eller nått och hon blev fantastisk  på varenda en. Haha men det skojjiga var att hon sa i sitt huvud under varje bild: "i hate you".
Asså verkligen fierce XD. Ska lägga upp några bilder ^^.

 här är den vackra bilden :O <33
 Lovisas nya Facebook bild x)
the amazing hippie-hair!!!
angel v.s demon, bästa attack-bilden

lääxor ><

jag måste göra läxor men pallar inte... Kommer typ stressa imorn ^^ men just nu bryr jag mig inte.
ÅÅhh jag saknar mitt blonda hår :( kollade på en massa gamla bilder när jag var blond och jag har fattat nu att jag passar bättre som blondii ><. Men det är jobbigt att färga hela jävla tiden. Får ju ful utväxt och allt...

men jag gjorde en till litet collage på min "photoshop" (som inte är PS utan typ Paint shop pro 9 som typ suger men jaja)
Det är tracy chapman O.o, en  männsika sa att jag sjöng som henne så då sökte jag henne på youtube och hittade fast car. Love love love it, den är så sjut fin och jag älskar texten, helt otrolig...

Fan art ^^

hejhej!!
Har inte skrivit på evigheter... sry bout that :S

Men iaf, jag hade en jättemysig valborg :D, va med Lovisa, Flavia, Alma och Frida. Hängde runt hoppbacken och sen gick vi hem till Lovisa. Fick spela mina två låtar ><, usch jag hatar när folk typ ger mig komplimanger, vet inte hur jag ska ta emot dom!! Om man säger tack och så låter man arrogant (enligt mig typ, beror såklart på vilken ton man använder men aja) men om man itne säger nått alls så kanske den som gav komplimangen sur eller täner "vafan är fel på människan".. Och ja, det måste vara nått lite fel på mig..

Men iaf, har variti Ågest och sprungit nu, väntar på att brorsan ska duscha klart ><, vi har ju bara en. Har värsta ont i låret efter att jag fick träningsvärk igår O.o.

Har hittat mitt gamla photoshop och jag försöker mig på att göra lite Twilight Fan art ;P.
Gjorde en som jag ska skicka till min kompis Emelie, hon är galen i Jacob Black ^^
Den blir riktigt bra (ok kanske inte...)
Men nu måste jag dra.. Se och njut! <33

p.s. jag älskar den lilla vargen som knappt syns nere i botten!!

RSS 2.0